Personal i primärvårdsrehab

Fortbildning och kvalitetsstöd för dig som arbetar inom primärvårdsrehab

Vi erbjuder kvalitetssäkrade föreläsningar, både gemensamma och anpassade för olika professioner, för dig som arbetar inom primärvårdsrehab i Region Stockholm och Region Gotland. Vi strävar efter för att ge dig relevant och praktisk kunskap, oavsett om du jobbar som fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, naprapat eller kiropraktor.

Fortbildningen erbjuds mestadels digitalt, men ibland då det är mer lämpligt träffas vi fysiskt. Vi ser till att innehållet i fortbildningarna håller hög kvalitet genom att följa vetenskapligt grundade principer. Vår fortbildningssamordnare ansvarar för att planera, arrangera och samordna aktiviteterna. Kontaktuppgifter hittar du strax intill på denna sida.

Fortbildningarna är uppdelade i två serier av föreläsningar: TemaTorsdagar och Update Rehab. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta, erbjuder vi vissa föreläsningar flera gånger.

Om du vill delta i våra fortbildningar, läs mer och anmäl dig här nedan.

 

TemaTorsdagar

Varje torsdag under terminen bjuder vi in till digitala föreläsningar inom utvalda teman. Föreläsarna erbjuder fördjupad kunskap inom sina expertområden. Missa inte chansen att bredda dina kunskaper. Hösten 2024 är temat smärta och fatigue.

Update Rehab - lunchföreläsningar varje fredag!

Varje fredag kl.12.00-13.00 erbjuder vi digitala lunchföreläsningar som tar upp aktuella ämnen för rehabprofessioner. Föreläsningarna är antingen anpassade för specifika professioner eller gemensamma för alla intresserade. Dessa korta föreläsningar ger dig inspiration och aktuell kunskap inom många olika teman.

Kontakta oss gärna!

Kontakta vår fortbildningssamordnare nedan om du vill veta mer eller har tips på ämnen du vill veta mer om.

Vår arbetsgrupp

Vår arbetsgrupp arbetar för att erbjuda aktuell och evidensbaserad fortbildning inom rehab. Vi håller ständigt kontakt med yrkesverksamma för att möta behov och önskemål.