APC:s webbutbildning om våld i nära relationer vann Publishingpris!

APC:s webbutbildning Våld i nära relationer belönades med Publishingpriset den 17 november inom kategorin webb. "Det känns jätteroligt och hedrande. Utbildningen är angelägen och unik med sitt särskilda fokus på våld i nära relationer och hälsa. Vi hoppas att så många som möjligt går utbildningen som lanserades för några månader sedan." Det säger Ylva Elvin Nowak, biträdande verksamhetschef på Akademiskt primärvårdscentrum och drivkraft bakom webbutbildningen.

Utbildningen vann årets Publishingpris, i kategorin webb. Den prisade webbutbildningen är speciellt framtagen för personal och chefer inom hälso- och sjukvård samt tandvård. Den ger ökad kunskap om våld i nära relationer och hur man på bästa sätt kan ge våldsutsatta professionellt stöd och behandling. Webbutbildningen består av fyra kapitel, och ett extra kapitel för chefer. Den tar cirka 2,5 timmar att genomföra.
- Utbildningen är gjord i nära samarbete mellan webbyrån Houdini och enheten för Våld i nära relationer på APC, där vi skrivit texter och stått för expertisen medan Houdini på ett kreativt sätt omsatt det till en intresseväckande och visuellt fin utbildning, säger Ylva Elvin Nowak.

Till webbutbildningen >>

Passa på att anmäla dig till ett evenemang den 8 mars då APC lanserar en rapport om våld i nära relationer och presenterar den prisade webbutbildningen >>

 

Om Publishingpriset
Priset delas ut årligen sedan 1990, för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Priset delas ut både till både tryckta produkter, webbprodukter och film. Både form, textinnehåll och visuellt innehåll bedöms.