FYSS 2021 – Samlad kunskap om fysisk aktivitet

  • 2022-05-20

  • 12.30 - 16

  • Huddinge Konferenscenter

Fysioterapeut, PhD Ing-Mari Dohrn föreläser om rekommendationer och effekter av fysisk aktivitet vid olika diagnoser. Hon är huvudansvarig för boken/utgåvan av FYSS 2021.

Kursdatum och tid

20 maj, Lunch 12.30 Föreläsning 13.30

Anmäl dig senast 12 maj

Detta är en fysisk träff, men eventuellt, om tekniken är med oss, kommer vi även att kunna sända den digitalt. Du behöver inte anmäla dig för att delta digitalt men om du INTE står med på min epostlista för utskick angående utbildningar kontakta mig på annika.weiderling@regionstockholm.se så att du får länken. Länken skickas annars automatiskt ut till alla via min epostlista dagen före utbildningen. Om du brukar få mina mail behöver du alltså INTE maila mig extra angående detta.

Innehåll

  • Fysioterapeut , PhD Ing-Mari Dohrn föreläser om rekommendationer och effekter av fysisk aktivitet vid olika diagnoser. Hon är huvudansvarig för boken/utgåvan av FYSS 2021.

Föreläsare

Ing-Mari Dohrn Physiotherapist, PhD Div Physiotherapy | Dept of NVS | Karolinska Institutet

Målgrupp

Specialistläkare, allmänmedicin

Kostnad

Kostnadsfri för hälso- och sjukvårdsanställda i primärvården i Region Stockholm. 

Kontaktuppgifter

Se strax intill.

Kommentar

Länk till Teams skickas av kursansvarig till samtliga deltagare. 

Avbokningsregler

Avbokning sker via e-post till lena.ma.olsson@regionstockholm.se

 

APC, Målgrupp, Specialistläkare allmänmedicin, Ämne, Levnadsvanor, Verksamhet, Utbildningskatalog, Typ, Digital utbildning (Teams/Zoom), Fysisk utbildning , Enhet: Kvalitetsstöd & fortbildning