Allmänläkardagen Söder

  • 2023-05-24

  • 8.30 - 16

  • Piperska Muren, Scheelegatan 14, Stockholm (T-bana Rådhuset)

Akademiskt primärvårdscentrum har glädjen att få bjuda in södra Stockholms specialister i allmänmedicin (tidigare allmänläkarnätverken Sydväst och Sydost) till en heldag med fokus på kvalitet och utveckling.

Medarrangör

RPO Primärvård, Region Stockholms läkemedelskommitté

Kursdatum och tid

24 maj kl. 8.30 - 16.00

Anmäl dig senast 10 maj

Innehåll

Syftet med dagen är att stödja kontinuerlig kvalitetsutveckling och ge nya perspektiv. Vi erbjuder föreläsningar med aktuella uppdateringar kring primärvårdens fokusområden och nya vårdförlopp som ger inspiration och ny kunskap varvat med diskussion, uppföljning av följsamhet till riktlinjer och rekommendationer och möjlighet till kollegial samvaro och erfarenhetsutbyte. Detaljerat program kommer inom kort, men anmäl dig redan idag!

Föreläsare

Representanter från kunskapsstyrningen (Region Stockholms läkemedelskommitté och regionala programområden) och vårdgivare i Region Stockholm.

Målgrupp

Specialistläkare, allmänmedicin

Kostnad

Kostnadsfritt. Arrangören bjuder på lunch och fika.

Kontaktuppgifter

Se strax intill.

Avbokningsregler

Avbokning sker via e-post till lena.ma.olsson@regionstockholm.se

Övrigt

Vi reserverar oss för att kursen kan bli fullbokad innan vi hinner stänga anmälan. Du får då ett separat mejl med förfrågan om att stå på reservlista i turordning.

Anmälningsformulär

Fyll i dina uppgifter nedan, frågor markerade med * är obligatoriska. 

Vill du ha fortsatt information om kommande kurser/nyheter från APC/AVC?*

Vår integritetspolicy hjälper dig att förstå vilken slags information vi samlar in och hur den används

Vill du uppdatera din information eller tas bort ut registret, hör av dig till namngiven administratör för kursen/aktiviteten.

APC, Målgrupp, Specialistläkare allmänmedicin, Ämne, Annat, Verksamhetsområde, Utbildningskatalog, Typ, Fysisk utbildning , Kvalitetsstöd & fortbildning