APC söker projektledare till psykisk ohälsa och FaR

Psykisk hälsaAPC:S Kunskapsteam HPÖ/FaR söker en projektledare för området psykisk ohälsa och FaR. Vi söker dig som vill vara med att stödja till hälsosamma levnadsvanor och minska psykisk ohälsa för prioriterade grupper. Målet  är att legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal ökar användandet av FaR till patienter med psykisk ohälsa och att de får ökat stöd till att komma igång med den fysiska aktiviteten. Tycker du det låter spännande kan du läsa mer här.

Målsättningen med uppdraget är att legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal ökar användandet av FaR till patienter med psykisk ohälsa och att patienten får ökat stöd till att komma igång med den fysiska aktiviteten genom anställd hälsopedagog.

Arbetsuppgifter:
I rollen som projektledare kommer du att:

  • driva projektets målsättning framåt och till slutförande
  • rekrytera arbetsplatser/legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal att delta
  • sprida projektet till berörda i befolkningen
  • stödja tre hälsopedagoger i deras arbete och koordinera arbetet med att bygga upp hälsopedagogernas stödfunktion.
  • genomföra fortbildning av deltagande verksamheter

Vi söker dig:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och uppdrag. Du är utbildad sjuksköterska eller läkare och har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du har erfarenhet av arbete med patienter med psykisk ohälsa och av användning av fysisk aktivitet i behandling. Det är meriterande om du har akademiska meriter inom området levnadsvanor och/eller psykisk ohälsa.

Personliga egenskaper:
Som projektledare behöver du vara självständig, drivande och vara bra på att kommunicera och inspirera kollegor till att våga prova och göra nytt. Du behöver vara strukturerad, flexibel med en mycket god förmåga att följa tidplan och kontinuerligt återkoppla till verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning, 60-100 % till och med 20190630. Stor möjlighet till förlängning. Treårigt projekt med årlig finansiering.

Övrig information:  

  • Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2018-09-23. Varmt välkommen med din ansökan!
  • SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

ANSÖK HÄR >>

Verksamhet:
Övergripande
Publicerad av:
Daphne Macris
Datum:
2018-09-17

Lättakut

Frågvist team bidrar till bättre vård på lättakut!

Vad hände? Varför gör du så? Vad fungerar inte? En matematiker, en industridesigner, en läkare och en psykolog följer lättakutens personal hack i häl för att hitta problem att lösa. 300 uppslag har blivit tre projekt som ska omsättas till bättre vård. LÄS MER

MobilInnovation

Mobil innovation i Norrtälje - journal i surfplatta!

Med mobilt IT-stöd och appen ”Hälsa på plats” blir Väddö vårdcentral först ut i länets primärvård att smidigt och snabbt få åtkomst till journal, provsvar, läkemedelslista och mycket mer - direkt i läsplattan vid hembesök hos patienter. LÄS MER