AT Stockholm Söder

Stockholm Söders område motsvarar Södermalm och gröna linjen söderut. I området finns ca 23 vårdcentraler, samtliga är privata med vårdavtal.

AT-blocken tillhör Södersjukhuset. Som AT-läkare blir du kontaktad av studierektorn cirka tre månader innan förväntad start på vårdcentralen med information angående vilken vårdcentral du blivit placerad på. Vårdcentralsplaceringen sker enligt rullande schema. Man kan ha önskemål om placering men ej välja själv. Innan starten skickas information ut via e-post. Om något är oklart kontakta studierektorn.

Onsdag eftermiddag är avsatt för utbildning. En gång i månaden anordnas seminarier med varierande tema med uppehåll under sommaren. Onsdagseftermiddagar som är seminariefria är egen utbildningstid. Information om tid och plats för seminarierna skickas ut via e-post av studierektor.

Studierektor Stockholm Söder

Jag heter Charlotte Ulas Nyholm, är studierektor för AT/ST i Stockholm Söder. Dessutom är jag specialist i allmänmedicin och kliniskt verksam på Capio vårdcentral Ringen på Södermalm.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något.

Välkommen att kontakta mig på charlotte.ulas-nyholm@sll.se

 

 

 

 

Verksamhet:
APC AT & ST
Publicerad av:
Mahmud Al Hakim
Datum:
2012-10-11

Lättakut

Frågvist team bidrar till bättre vård på lättakut!

Vad hände? Varför gör du så? Vad fungerar inte? En matematiker, en industridesigner, en läkare och en psykolog följer lättakutens personal hack i häl för att hitta problem att lösa. 300 uppslag har blivit tre projekt som ska omsättas till bättre vård. LÄS MER

MobilInnovation

Mobil innovation i Norrtälje - journal i surfplatta!

Med mobilt IT-stöd och appen ”Hälsa på plats” blir Väddö vårdcentral först ut i länets primärvård att smidigt och snabbt få åtkomst till journal, provsvar, läkemedelslista och mycket mer - direkt i läsplattan vid hembesök hos patienter. LÄS MER