AT Centrala stan

Centrala stans område består av Vasastan, Norrmalm, Östermalm, Kungsholmen och Essingeöarna.

AT-blocken i centrala stan och västerort tillhör S:t Görans sjukhus. Fördelning mellan västerort och centrala stan sker genom lottning. Innan starten skickar studierektor ut information om din placering via e-post. Om något är oklart kontakta studierektorn.

Onsdag eftermiddag är avsatt för seminarier som varannan vecka ordnas i centrala stan och varannan vecka ordnas i Västerort, förutom ett uppehåll under sommaren. Information om tid och plats för seminarierna hittar du på www.stforum.se.

Studierektor för centrala stan
Jag, Ida Lekberg, är studierektor för AT i centrala stan. Jag är också specialist i allmänmedicin sedan 2003 kliniskt verksam på privat mottagning på Östermalm. Min uppgift är att vara ett stöd för AT-läkarna i området under deras placering i primärvården.

Välkommen att kontakta mig på ida.lekberg@capio.se

Verksamhet:
APC AT & ST
Publicerad av:
Mahmud Al Hakim
Datum:
2012-10-11

Lättakut

Frågvist team bidrar till bättre vård på lättakut!

Vad hände? Varför gör du så? Vad fungerar inte? En matematiker, en industridesigner, en läkare och en psykolog följer lättakutens personal hack i häl för att hitta problem att lösa. 300 uppslag har blivit tre projekt som ska omsättas till bättre vård. LÄS MER

MobilInnovation

Mobil innovation i Norrtälje - journal i surfplatta!

Med mobilt IT-stöd och appen ”Hälsa på plats” blir Väddö vårdcentral först ut i länets primärvård att smidigt och snabbt få åtkomst till journal, provsvar, läkemedelslista och mycket mer - direkt i läsplattan vid hembesök hos patienter. LÄS MER